Wat zeggen onze klanten

Getuigenis van een tevreden klant uit Jette:

 

“In de winter van 2012 verhuisden we met onze twee kleuters naar een bel-étage driegevelwoning uit de jaren 1960 in Jette. Het huis, omgeven door een ruime tuin, nodigde uit om de leefruimtes van de eerste verdieping naar het gelijkvloers te brengen. Een bevriende architect tekende een gelijkvloerse aanbouw van een kleine 80m² met keuken, woonkamer en eetplaats met veel buitenzicht en aansluiting op de tuin.

 

Om ecologische redenen en omwille van de beperkte bouwtijd opteerden we voor houtskeletbouw. Na gesprekken met enkele aannemers kozen we ervoor om met WPS Houtskeletbouw samen te werken.

 

De structuur voor het skelet en het platte dak werd door Erik en zijn collega’s grotendeels terplaatse op maat gezaagd en gemonteerd. Aangezien we in de woning bleven wonen, zagen we de structuur van dag tot dag groeien en kregen we veel uitleg over de opbouw, wat extra vertrouwen gaf. Interessant is ook dat WPS een jarenlange ervaring heeft in dakbedekking. De dag nadat de dakisolatie geplaatst was, werd gestart met de dakdichting van het platte dak. WPS zorgde ook voor de plaatsing van dorpels, plinten en regenwaterafvoer. In dezelfde periode werden in het bestaande huis alle ramen en deuren vervangen en werden de buitengevel en het dak grondig geïsoleerd. De afstemming met de architect en de andere aannemers (ramen en deuren, elektriciteit, technieken,…) plaatsten, verliep vlekkeloos. Voor elke vraag leverde WPS een constructief antwoord. Toen we als amateur-schilders niet helemaal tevreden waren van het eigenhandig geschilderde plafond, gaf Erik niet alleen tips maar hielp hij spontaan enkele uurtjes mee. Als buitengevelafwerking kozen we voor zwart gebeitst thermowood. Onze voorkeur ging naar een mat uitzicht dat de nerven van het hout zichtbaar houdt. WPS zocht mee naar een geschikt product en bezorgde enkele stalen. Zo kwamen we bij een ecologisch en onderhoudsvriendelijk oplossing die aan onze wensen voldeed.

 

Grote luistbereidheid en productkennis, oog voor kwaliteit en ecologie en de prima sfeer zorgden voor een aangename samenwerking. Met inbegrip van het bouwverlof werd de erg energiezuinige aanbouw in een kleine zes maanden gerealiseerd. Groot voordeel van de droge bouwmethode bij houtskeletbouw is dat je niet moet wachten met schilderwerken van de binnenwanden.

 

Voor onze architect, Manu Gryson uit Koekelberg, was deze werf zijn eerste houtskeletbouw. Dat hij de smaak meteen te pakken kreeg, bewijst het feit dat hij inmiddels voor verschillende andere werven een samenwerking met met WPS kon opzetten."

 

Roel Vermeiren

 

Wenst u deze bouw te bezichtigen? Vraag het adres via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Getuigenis Familie Pauwels:

 

"Hallo, Ik heb enkele foto's getrokken van onze verbouwing waarin jullie betrokken waren. Bedankt allen voor de goede samenwerking. Je mag ons gerust als referentie gebruiken.

Met vriendelijke groeten,

Familie Pauwels"

 

 

 

 

 

WPS De Windt bvba - Daalstraat 135 - 1790 Affligem - BTW BE 0460 087 529

Webdesign

SEO en SEA

DDBS Online adverteren - Webdesign